FACULTY OF ECONOMIC AND ADMINISTRATIVE SCIENCESPOLITICAL SCIENCE AND PUBLIC ADMINISTRATION

2016-2017 Bahar Dönemi Kayıtlarına İlişkin Bilgiler

** Section degisikligi, zorunlu durumlarda, sadece gecilmek istenen sectionin hocasinin YAZILI ONAYIYLA ve ADD-DROP doneminde yapilacaktir. Bunun disinda talep alinmayacaktir.

** ADM 1122-Introduction to Politics II dersi bu donem 4 section olarak verilmektedir. Ders ogrencilere sanal sectionda (section 5) kayitli gelecektir. Ogrenciler kayitlarin ilk gunu ilan edilecek olan listelerden gercek sectionlarini ogrenerek kayit sisteminde belirtilen sectioni kodlayacaklardir. Ogrencilerin sistemden bu degisikligi yapmalari zorunludur.

** ADM 3162-Turkish Politics and Political Structure II dersi, öğrencilere sanal sectionda (3. Section) kayıtlı olarak gelecektir. Öğrenciler kayıtlarda 1. veya 2. sectioni KAPASITE DOLANA KADAR secebilecektir. Ogrencilerin sectionlarini 1 veya 2 olarak degistirmeleri zorunludur.

** Bolum ici secmeli derslerde 1. section 4. siniflara, 2. section 3. siniflara tanimlanmistir. Carsamba gunu saat 11:00 de, derslerin bir sectioninda bos yer bulunmasi durumunda diger sectiona aktarim yapilacaktir. Bunun disinda secmeli derslerde kapasite artirilmayacaktir. Ozel durumu olup bir bolum ici secmeli derse kaydolmasi gereken fakat kaydolamayan ogrenciler, dersin hocasindan YAZILI ONAY getirerek cuma ogleden sonra veya add-dropta sekreterlige basvurabilir.

** ADM 2402-Constitutional Law dersi, Universite Senatosu karari geregi bu donemden itibaren tamamen Turkce verilecektir. Bu zorunlu ders, 1. ve 2. siniflarca birlikte alinacaktir. Ders ekli gelmedigi takdirde eklenmesi zorunludur. Ders tamamen Turkce isleneceginden, yabanci ogrenciler istedikleri takdirde bu dersin yerine 1. Sinif restricted elective listesinden ek bir ders alip ADM 2402 yerine saydirabilecektir.

** HIST 2201 dersinin bölümümüz için açılan 1. sectionının diğer zorunlu derslerle çakışması nedeniyle, bu dersleri alan öğrenciler, HIST 2201 dersinin aynı öğretim elemanı (Taner Zorbay) tarafından verilen 4, 13 veya 27. Sectionında dersi takip edebilirler.

** Öğrenciler, ENG 102 ve TURK 102 kodlu derslerin programlarına uygun bir sectionına kaydolabilirler.

** 1. Sinif restricted elective IR-206 Introduction to International Relations dersinin gun ve saat bilgisi Pazartesi veya Sali gunu Uluslararasi Iliskiler bolumu tarafindan oibse girilecektir.

** Iktisat bölümünde yandal yapmayı düşünen öğrencilerin, yandal koşulu olarak belirtilen MATH 117 dersini veya MATH 125 ve MATH 126 derslerinin ikisini de almış ve DD ile gecmis olmaları gerekmektedir.

Yeni donemde hepinize basarilar dileriz.

SBKY Bolum Baskanligi