FACULTY OF ECONOMIC AND ADMINISTRATIVE SCIENCESPOLITICAL SCIENCE AND PUBLIC ADMINISTRATION

Yaz Okulu Derler hk.

Ders Listesi

Ders Programı

YAZ OKULU KAYITLARIYLA İLGİLİ

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

- Danisman onayi almak icin bizzat bulunmaniz gerekmektedir.

- ADM 1121 Introduction to Politics, ADM 1323 Society and Culture, ADM 2401 Principles of Law ve ADM 3101 State and Society derslerini, sadece bu dersleri daha once almış olan öğrencilerimiz alabilecektir.

- Diger must dersler (ADM 2132, ADM 2121, ADM 2122, ADM 3160), kayitlarin ilk gunu, dersi daha once almış olan öğrencilere açık olacaktır. Kayitlarin 2. günü sabahı tüm ADM öğrencilerine açılacaktır.

- Bölümümüz öğretim üyelerince verilen derslerin kapasitelerinin dolması durumunda derse kayit olabilmek icin,dersi veren hocanin yazili onayi gerekmektedir.

- Dışarıdan gelen öğretim üyelerince verilen derslerin kapasitelerinin dolması durumunda Bölüm Başkanlığımızca hocalarla tekrar değerlendirme yapılarak kontenjanlar güncellenebilecektir.

- Özel bir durumu olup (irregular veya Erasmus öğrencisi vs.)bir derse kaydolması zaruri olan, fakat ders için tanımlanan kriterler konusunda sorun yaşayan ADM öğrencileri, danışmanlarıyla konuyu değerlendirerek gereklilik yazısı alabildikleri takdirde bölüm sekreterliğimiz kayıt konusunda kendilerine yardımcı olacaktır.

- Hazirligi yeni bitirip 1. sinifa baslayacak olan ogrencilerimizin ADM kodlu bolum derslerini yaz okulunda almalarina izin verilmemektedir.

-  Section 2, Kuzey Kıbrıs Kampüsü öğrencilerinin kaydolabilmesi için tanımlanmış sanal sectiondır. Dersin gün, saat ve yeri Section 1 ile aynıdır.

- ADM 1121 (Introduction to Politics) ve ADM 2132 (Comparative Government) derslerini almak isteyen IR öğrencilerinin sistemde sanal 3. Sectionı kodlaması gerekmektedir. Ders gün, saat ve yeri aynıdır.

- ADM 2121, ADM 2122 ve ADM 4189 derslerine kayıt olmak isteyen bölüm dışı tüm öğrencilerin, kayıtların ikinci veya üçüncü günü (26-27 Haziran) dersi veren öğretim üyesinden yazılı onay alabilmesi durumunda, bölüm sekreterliğimiz kayıt konusunda yardımcı olacaktır. Dersler bu durum dışında diğer bölümlere açık olmayacaktır.

SBKY Bolum Baskanligi