İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİSİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ

AR. GÖR. ALIMI SINAVI İÇİN ALINAN TEDBİRLER

Sınava Girecek Adaylara Duyurulmak Üzere Alınan Önlemler Hakkında Not,

3 Kasım 2020 tarihinde yapılacak araştırma görevlisi sınavları için Ortadoğu Teknik Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığımız aşağıdaki önlemleri almıştır:

- B Binasında G110 (İşletme Bölümü), G111 (İktisat Bölümü) ve G108 (Uluslararası İlişkiler Bölümü) amfileri, A Binasında ise FZ14, FZ 16 ve FZ 17 (Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü) için ayrılmıştır.

- Sınav girişlerinde kalabalık olmaması için bölümlerimizin sınav saatleri ve yerleri farklılaştırılmıştır.

- Kalabalık olmasını engellemek için adayların yakınları sınav binasına alınmayacaktır.

- Sınav girişlerinde ateşölçer ile adayların ateşi ölçülecektir. Adayların bunu dikkate alarak sınav için vakitlice sınav yerlerine gelmeleri gerekmektedir. Sınav saatleri bölümler tarafından adaylara duyurulacaktır.

- Sınav girişinde ve sırasında adayların kullanabilmesi için dezenfektan ve yedek maske hazır bulundurulacaktır.

-Sınav salonlarımızda mesafeyi sağlamak üzere boş kalması gereken koltuklar etiketlenmiştir.

- Sınavlar için binalarımız dezenfekte edilecektir.

- Sınav sırasında ve sonrasında sınav salonları havalandırılacaktır.

- Sınav salonlarına su haricinde içecek ve yiyecek alınmayacaktır.

- Ateş, öksürük, burun akıntısı ve solunum sıkıntısı olan, COVID-19 olan, kesin COVID-19 tanısı ile tedavisi tamamlanıp sonrasındaki izolasyon sürecinde olan veya son 14 gün içerisinde COVID-19 vakası ile teması olan kişiler diğer adaylardan ayrılarak sınava alınacaktır.