İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİSİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ

Yaz Okulu kayıtları hk.

Sevgili Ogrencilerimiz,

Yaz okulu kayitlari ve danisman onaylari 28-30 Haziran tarihlerinde kampus ici ve disi saat 9:00 dan itibaren yapilacaktir. Kayitlarla ilgili asagidaki hususlara dikkat etmeniz rica olunur:

- Dersler kayitlarin hemen pesinden baslayacagindan danisman onayi almak icin bizzat bulunmaniz gerekmektedir.

- ADM 1121 Introduction to Politics, ADM 2132 Comparative Government ve ADM 1326 Introduction to Statistics dersleri, kayitlarin ilk gunu saat 14:00 e kadar sadece bu derslerden CC ve alti not almis (NA dahil) veya probation durumundaki ogrencilere acik olacaktir. Saat 14:00 ten itibaren tum ogrencilerimize acik olacaktir.

- Saat 14:00 ten sonra kapasitenin dolu olmasi durumunda kayit olabilmek icin dersi veren hocanin yazili onayi gerekmektedir.

- ADM 2132 dersinde IR ogrencilerinin 2. sectiona kaydolmasi gerekmektedir.

- ADM 1326 dersinde GIA ogrencilerinin 2. sectiona kaydolmasi gerekmektedir.

- ECON ogrencilerinin 2. sectioni kodlamasi gerekmektedir.

- Hazirligi yeni bitirip 1. sinifa baslayacak olan ogrencilerimizin ADM kodlu bolum derslerini yaz okulunda almalarina izin verilmemektedir.

Iyi bayramlar dileriz.

SBKY Bolum Baskanligi